Seden Kirke Mød os på Facebook kontakt
 
 
   
 
 
1.jpg
4.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
IMG_0344.jpg
IMG_0346.jpg
IMG_0347.jpg
IMG_0349.jpg
IMG_0351.jpg
IMG_0355.jpg
IMG_0356.jpg
IMG_0362.jpg
IMG_0364.jpg
IMG_0366.jpg
IMG_0367.jpg
IMG_0368.jpg
Seden kirke_2.jpg
Seden_kirke_aften_4_2.jpg
Information Babysalmesang Vielse
Konfirmander Livets begivenhed Gudstjeneste
 
 
Menu  

Kom og syng for din baby sammen med os...Del på Facebook
 

 

Hensigten med babysalmesang er at give børn mulighed for så tidligt som muligt at stifte bekendtskab med nogle af vore bedste og mest elskede salmer. Det børn hører i de allerførste måneder af deres liv, glemmer de nemlig aldrig.

 

Det betyder, at de salmer, de hører i deres første leveår, vil ligge gemt i deres erindring resten af deres liv og dukke frem, når de igen hører en af de salmer, der blev sunget for dem, da de var helt små.

 

Den salmeskat som vi i Danmark i ganske særlig grad er begunstiget med, kan på denne måde blive lagt ned som et kim i barnets øre og sind og vokse sig større og større resten af barnets liv.

 

Seden Kirke tilbyder babysalmesang

Kom og vær med til et hyggeligt samvær med andre forældre og deres små børn! Vi skal synge, danse, og vugge børnene og høre fortællingen om den lille dværg, der sover i sit bjerg.
Når vi er færdige i kirken, går vi over i sognehuset, hvor vi hygger os med kaffe, te og frugt.

Babysalmesangen ledes af Kirke- og kulturmedarbejder Ditte Hassing.

Hvornår?

P.t. er der ikke babysalmesang!

 

Tilmelding

 Kontakte Ditte Hassing

Email  7783dih@km.dk
Telefon +45 23 20 55 72

 

NB. Oplys fulde navn på barn og deltagende forælder, tlf.- og mailadresse, samt barnets alder ved opstart.

 

Hvad er babysalmesang?

Babysalmesang er et nyere projekt, som kirken har taget op. Initiativet startede i København i 2002, men har siden, med stor succes, bredt sig til mange sogne ud over det ganske land.

 

Hensigten er, at give børn mulighed for, så tidligt som muligt, at stifte bekendtskab med nogle af vore bedste og mest elskede salmer.

 

Hvad er vores sigte med babysalmesangen?
Det børn hører i de allerførste måneder af deres liv, glemmer de aldrig. Det betyder, at de salmer de hører, vil ligge gemt i deres erindring resten af deres liv og dukke frem, når de igen hører de salmer, der blev sunget for dem, da de var helt små.

 

Således vil vore kære salmer allerede tidligt blive givet videre til næste generation. Babysalmesang har også et pædagogisk sigte. Sang opleves stærkt hos det lille barn. Sangen etablerer tryghed på en helt anden måde end tale.

 

Det lille barn oplever en helt essentiel form for nærvær fra forældrene, og det opbygger barnets selvværd.


Hvem er det for og hvordan foregår det, og hvem leder babysalmesangen?
Babysalmesang henvender sig til de helt små børn og deres forældre eller bedsteforældre. Vi mødes i kirken en gang om ugen, hvor der synges, danses og vugges med børnene.

 

Vi synger både gamle og nye salmer og sange, mens vi enten sidder med børnene, laver fagter og bevægelser, eller bevæger os rundt med dem på armen.


Babysalmesangen ledes af Kirke- og kulturmedarbejder Ditte Hassing, som har en solid erfaring samt en gedigen uddannelsesmæssig baggrund for at varetage området.

 

Ditte er bl.a. uddannet bratschist fra Det fynske Musikkonservatorium og kirkesanger fra Løgumkloster Kirkemusikskole, samt lærer fra Den frie Lærerskole i Ollerup. Hun har været ansat i Folkekirken siden 2009 hvor hun har varetaget babysalmesang i flere forskellige kirker.

 

Babysalmesang i kirken 1

 

Babysalmesang i kirken 2

 

Hygge i menighedshuset

 

Babysalmesang i kirken 3

 

 

 
  Seden kirke, Mindelundsvej 47, 5240 Odense NØ   Login  
  Uptime-IT ApS