Navngivning ved dåb

Navngivning ved dåb skal ske inden seks måneder fra barnets fødsel.

Henvendelse til kirkekontoret omkring den ønskede dato. Kirkekontoret skal have oplyst, hvad barnet skal hedde, hvem der skal bære barnet til dåben, samt hvem der skal være faddere. Der skal oplyses navn og adresse. Præsten, der har tjeneste den aftalte dåbsdag, kontaktes for at aftale tid til en dåbssamtale.

Den under fødslen omtalte omsorgs- og ansvarserklæring er en forudsætning for, at faderens navn kommer på barnets dåbsattest, samt at barnet kan få faderens mellem og/eller efternavn.