Seden Kirke

Børnene konfirmeres normalt sammen med deres klasse fra Seden skole. Alle relevante meddelelser gives gennem skolen, kirkebladene og sognenes hjemmesider. Har barnet bopæl i sognet, men går på en anden skole, kan vedkommende ligeledes blive konfirmeret her i sognet. Henvendelse herom til kirkekontoret.

Digital tilmedling

Fra 2019 kan tilmelding til konfirmation ske digitalt, men afstemning om, hvilken af vore kirker,  konfirmationen skal være i, afgøres ved afstemning på introaftenen, som holdes i august måned i Seden præstegaard.

> Tilmeld konfirmation digitalt

Undervisning

Efter sommerferien vil der blive givet besked til de enkelte klasser på Seden skole, og der vil blive indkaldt til introaftener for de kommende konfirmander og deres forældre.

Konfirmationsdatoer

A-klassen Søndag den 16. august kl. 12.00
B-klassen Søndag den 16. august  kl. 10.00
C-klassen Lørdag  den 15. august  kl. 10.00

A-klassen St. Bededag den 30. april kl. 10.00
B-klassen Søndag den 2. maj kl. 10.00

A-klassen St. Bededag den 13. maj kl. 10.00
B-klassen Søndag den 15. maj kl. 10.00
C-klassen Søndag den 8. maj kl. 10.00

A-klassen St. Bededag den 5. maj kl. 10.00
B-klassen Søndag den 7. maj kl. 10.00
C-klassen Søndag den 14. maj kl. 10.00

Hvis den tildelte dato er ubekvem på grund af anden konfirmation i familien, kan enkelte omflytninger arrangeres, men kun efter aftale med sognepræsten.