Sognecafé

1. Torsdag i hver måned kl. 14.00 – 16.00

Vi ønsker, at lave et meget varieret program, som deltagerne kan være med til at bestemme. Hygge og samvær er vigtige for eftermiddagen, som altid vil indeholde fællessang.

Der vil være foredrag, oplæg og musik og sang på programmet. Vi drikker kaffe og te med hjemmebag til et beløb af 20 kr.

Sognecafeen holder til i Konfirmandstuen
Mindelundsvej 45 - 5240 Odense NØ

Vi glæder os til at se jer og alle er velkomne!
Med venlig hilsen Seden Menighedsråd
Aktivitetsudvalget: Hanne, Grethe, Hans Jørgen  og Hans .

Arrangementer i Sognecaféen forår 2020

2. april Aflyst

7. maj 2020 Aflyst

forfatter Benjamin Lamberth tager os en tur gennem den globale slagmark, hvor IT-giganterne slås om vores opmærksomhed og information med alle midler.

4. juni 2020  Aflyst

Sommerudflugten går i år til andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk

Vi er kede af at måtte aflyse udflugten den 4. juni til Nyvang grundet corona.

Birgit og Hans Jørgen vil være ved konfirmandstuen den 13. og 14. maj kl. 16.00 til kl. 18.00, så de der har betalt kontant, vil kunne få refunderet penge for turen.

De der har betalt med Mobile Pay, vil også  f¨å refunderet beløbet.

På aktivitetsudvalgets vegne

Birgit Jæger              Hans Jørgen Hønsson