Minikonfirmander i Seden Kirke

Forår 2020

I løbet af foråret tilbyder Seden Kirke et minikonfirmandforløb for alle interesserede 3. klasser. For mere information kontakt kirke- og kulturmedarbejder Ditte Hassing på 7783dih@km.dk .

Hent tilbud og tilmeldingsskema 2020 (printvenlig pdf)

Et gratis tilbud til alle sognets 3. klasser

• Vi går på opdagelse i kirken og på kirkegården.
  • Vi snakker om, hvad dåben er.
  • Vi skal tegne og være kreative.
  • Vi hører bibelhistorie og dramatiserer den.
  • Vi synger salmer og sange.
  • Vi snakker om, hvorfor vi fejrer jul, påske og pinse.
  • Vi må spørge om alt mellem himmel og jord.
  • Vi får også lov til at lege.
  • Vi får altid noget godt at spise og drikke, og vi hygger os sammen.

Forløbet slutter med en familiegudstjeneste i Seden Kirke, hvor vi selv er med til at tilrettelægge gudstjenesten.

OBS!

Man behøver ikke at være døbt for at deltage!

Dato for start og slut

Onsdage fra den 6. maj – 17. juni 2020 kl. 14.00 – 16.00

Vi henter børnene på skolen kl. 14.00, når de har fri fra skole, og går sammen til kirken.

Seden Kirke og Sognehus
Mindelundsvej 47 og 110
5240 Odense NØ

Tilmelding

Tilmelding via tilmeldingsblanketten, som uddeles i klassen, samt er tilgængelig på skolens intranet. Postes i kirkens postkasse eller endes på mail til Ditte på 7783dih@km.dk senest den 1. april 2019.

Kontaktperson og underviser

Ditte Hassing