På tur med Sommerbørn

Hvert år afholder kirkerne i Sankt Knuds Provsti ”Sommerbørn”. Sommerbørn ønsker at give gode sommerferieoplevelser til familier, hvor overskuddet til sådanne ture af den ene eller anden grund ikke er der. Der var i år 47 tilmeldt til dette års udflugt.

Tirsdag den 4. august havde vi en hyggelig dag i Odense Zoo. Vi startede dagen med en holdskattejagt, hvor alle grupperne blev ført godt rundt i Zoo. Da opgaven var løst, var det tid til frokost og is. Vejret var heldigvis med os hele dagen, så da der var ”fri leg” efter frokost, var der mulighed for både at lege med vand ved Chunga og én eller flere ture i Bøgetoppen til de modige.

Vi sluttede dagen med kaffe og kage. Det var også hér, den store præmieoverrækkelse fandt sted – alle havde nemlig løst skattejagten - det udløste den store præmie, som var en medaljer og slikposer til alle mand.

Det var en dejlig dag med mange glade familier.
Vi glæder os allerede til næste år, hvor Sommerbørn er den 10. og 11. august 2021.

p.v.a. Sommerbørn
sognepræst Anita Hennild