Seneste nyt fra Seden Kirke

Orienteringsmøde vedr. menighedsrådsvalg
        Onsdag d. 19. august kl. 19.00 i konfirmandstuen.

( 2020-03-19 )
Alle konfirmationer er udsat til 15. og 16. august 2020.

( 2020-03-12 )
Grundet Coronavirus er alle aktiviteter lukket i h.h. til den officielle udmelding fra dags dato. Varigheden følger vejledningerne.

( 2020-feb. )
Seden Skydebane er under afvikling. Omkring 1. april er forsvaret klar med rydning af området.

Derefter vil der pågå en miljøgenopretning af området, som efter en bevilling fra Det Grønne råd og ved Odense Kommunes mellemkomst, vil gøre området klar til afgræsning og med forbedrede livsbetingelser for planter og dyr i det fredede naturområde.

Menighedsrådet håber at kunne stille området til rådighed for rekreative aktiviterer til glæde for konfirmander, skole og lokalområdet.

Menighedsrådet søger frivillige, gerne med håndværksbaggrund, som vil hjælpe med at skabe og vedligeholde området.

Ring til Niels Mertz for yderligere information. 40 56 65 85